Vierkante wanddecoratie

Na onze ronde muurdecoratie de meest gekozen vorm: vierkante wanddecoratie. Het past bij ieder interieur en kan als een perfecte blikvanger dienen boven de bank of in de eetkamer. Bij muurdecoratie vierkant kun je voor één groot formaat gaan, maar ook afwisselen tussen een staand formaat en verschillende maten toepassen. Je kunt een speels geheel creëren met diverse afdrukken en afmetingen. Met muurdecoratie in vierkant formaat kun jij je creativiteit toepassen en van jouw kale muur een echte WallCatcher maken.
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Welk formaat wanddecoratie kiezen?

Vierkante wanddecoratie aan de muur is stap één, alleen het juiste formaat kiezen is heel erg sfeer bepalend. Om te beginnen is het handig om te gaan kijken waar je precies muurdecoratie wilt gaan ophangen. Denk aan boven de bank of eetkamer tafel. Voor muurdecoratie boven de bank, hanteren wij vaak de 2/3e regel. Kies voor een maat met minimaal 2/3e van de breedte van de bank. Je kunt deze regel ook toepassen als je op zoek bent naar muurdecoratie voor boven de eettafel.

Een lege muur in de hal aankleden? Kies dan bijvoorbeeld voor meerdere werken, bijvoorbeeld meerdere kunst muurdecoratie of dieren en hang deze in één lange rij. Eén werk in panorama vorm of wand vullend behang (zoals een behang muursticker) werkt ook goed. In de slaapkamer kun je werken met minimaal 120 centimeter breed. Of ga voor een creatieve collage om bij weg te dromen. Een muur opvullen zonder ankerpunt? Kies dan voor een werk van minimaal 80 centimeter in de hoogte. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen wat voor formaat je wilt ophangen, maar als je dit lastig vindt kun je bovenstaande aanhouden als extra hulp.

Muurdecoratie vierkant bestellen bij WallCatcher

Wil je graag een lege muur of meerdere lege muren in huis voorzien van mooie vierkante wanddecoratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende thema’s muurdecoratie, waardoor er altijd een passend kunstwerk voor je tussen zit. Naast de verschillende formaten geven wij jou ook de keus in een zeer ruim aanbod materialen. Zo kun jij je WallCatcher voor een heel groot gedeelte zelf samenstellen.

Als je een vraag hebt of je wilt meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag en persoonlijk verder.