Aanbieding!

Sale Crowned Crane

Vanaf: 39,10 Vanaf: 31,28

-20%

PROFITEER SNEL VAN DEZE HOGE KORTING! Na eeuwen van afwezigheid heeft de kraanvogel sinds 2001 zijn comeback in Nederland gemaakt als broedvogel. Laat het ook een comeback in jouw ruimte worden. De kraanvogel op jouw muur met zwart-wit en rode details én zijn prachtige kuif geeft een prachtig contrast.

Wissen
Categorie:

Sale Crowned Crane – dieren op wanddecoratie. Na eeuwen van afwezigheid heeft de kraanvogel sinds 2001 zijn comeback in Nederland gemaakt als broedvogel. Laat het ook een comeback in jouw ruimte worden. De kraanvogel op jouw muur met zwart-wit en rode details én zijn prachtige kuif geeft een prachtig contrast.

Al onze wanddecoraties zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Deze visual past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige leeuw aan de wand te hangen. Laat jouw WallCatcher met zorg en liefde door ons op de door jouw gekozen materiaal produceren.

Extra informatie

Materiaal

Geborsteld Aluminium, Poster

Afmeting

40×60, 50×75, 80×120, 120×180, 180×120

Ophangsysteem / frame / plankrichting *

-, Blindophangsysteem (€40,-), Frame zwart