Aanbieding!

Sale Stilleven met bloemen in een glazen vaas – Jan Davidsz. de Heem

Oorspronkelijke prijs was: €148,35.Huidige prijs is: €118,68.

-20%

Sale Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Jan Davidsz. de Heem met 20% korting. PROFITEER SNEL VAN DEZE HOGE KORTING!  Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. OP=OP!

✅ Materiaal: Acrylglas
✅ Afmeting: 50×75 cm
✅ Ophangsysteem: Ophangplaat

Sale Stilleven met bloemen in een glazen vaas – Jan Davidsz. de Heem. Dit is een van de populairste schilderijen van de Heem. Zoveel verschillende bloemen en insecten. Het werk van de Heem zit vol met verrassingen. Elke keer zie je weer wat anders. De glazen vaas staat op een stenen blad. Zijn werk was erg populair bij kopers en collega-kunstenaars. Hij had veel leerlingen en navolgers, waaronder Abraham Mignon.

Indien gewenst kan dit prachtige kunstwerk worden geschaald op basis van de originele afmetingen van het Meesterwerk, neem hiervoor contact met ons op.

Laat jouw muur stralen door dit prachtige bloemenfestijn aan de wand te hangen. Maak een keuze uit onze vele materialen waaronder Plexiglas, Dibond of Textiel in Frame. Onze wanddecoraties worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal in Nederland geproduceerd!