Pixxi Raccoon

Vanaf: 21,85

Pixxi Raccoon – wanddecoratie kinderkamer. Een gave WallCatcher met een geometrische wasbeer. Door de opbouw van de afbeelding valt deze wasbeer iedereen op! Officieel is deze gemaakt als kinderitem, maar hij kan ook super goed in andere vertrekken aan de muur van een huis of bedrijfspand.

Wissen

Pixxi Raccoon – wanddecoratie kinderkamer. Geometrische dieren zijn een echte eyecatcher in een kinderkamer, bovendien kun je ze in iedere ruimte ophangen. Maak kennis met onze Pixxi Raccoon, een nieuwe topper uit de collectie! De Pixxi Raccoon is ook perfect te combineren met de Pixxi Panda, de Pixxi Giraffe , de Pixxi Polar Bear, de Pixxi Lion en de Pixxi Tiger. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat je de WallCatcher eenvoudig combineert met andere accessoires in een kinderkamer.

Al onze muurdecoraties zijn van top kwaliteit voor de beste prijs. Stel je eigen WallCatcher samen, kies uit een van de vele materialen en bepaal de juiste afmetingen. Onze schilderijen worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal geproduceerd. Laat de kamer van jouw kind de hipste zijn!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180

Formaat

Staand

Kleur

Grijs, Wit, Zwart, Zwart/wit

Thema

Kinderkamer