Pixxi Polar Bear

Vanaf: 21,85

Pixxi Polar Bear – wanddecoratie kinderkamer. Een gave WallCatcher met een geometrische ijsbeer. Door de opbouw van de afbeelding valt deze ijsbeer iedereen op! Officieel is deze gemaakt als kinderitem, maar hij kan ook super goed in andere vertrekken aan de muur van een huis of bedrijfspand.

Wissen

Pixxi Polar Bear- wanddecoratie kinderkamer. Geometrische dieren zijn een echte eyecatcher in een kinderkamer, bovendien kun je ze in iedere ruimte ophangen. Maak kennis met onze Pixxi Polar Bear, een nieuwe topper uit de collectie! De Pixxi Polar Bear is ook perfect te combineren met de Pixxi Lion, de Pixxi Giraffe, de Pixxi Panda, de Pixxi Raccoon en de Pixxi Tiger. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat je de WallCatcher eenvoudig combineert met andere accessoires in een kinderkamer.

Al onze wanddecoraties zijn van top kwaliteit voor de beste prijs. Stel je eigen WallCatcher samen, kies uit een van de vele materialen en bepaal de juiste afmetingen. Onze kinderposters worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal geproduceerd. Laat de kamer van jouw kind de hipste zijn!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180

Formaat

Staand

Kleur

Wit, Zwart, Zwart/wit

Thema

Kinderkamer