Niks moet niksen mag

Vanaf: 139,95

Met de tekst ‘Niks moet, niksen mag’ creëer je een ontspannen sfeer in huis, aan je schutting, muur van je balkon of onder je overkapping. Zak lekker onderuit en geniet van je gezellige zithoekje.

Wissen
    Begin opnieuw

Niks moet, niksen mag decoratieletters geven extra sfeer in huis, bedrijf, winkel of in de tuin. Geef jezelf of een ander een zin die bij haar of hem past. Decoratieletters zijn super stijlvol en dat is ook logisch, want met je eigen initialen of een leuke zin maak je het interieur nog persoonlijker.

Breng je boodschap over met een persoonlijk spreekwoord of een bestaande WallCatcher zin. Deze decoratiezin kun je bestellen in vier verschillende materialen, namelijk:

Voor glanzende letters adviseren wij Plexiglas, voor een matte uitstraling kun je de overige materialen kiezen. De letters zijn 20 cm hoog en 3 mm dik.

Wanneer je kiest voor decoratieletters op Geborsteld Aluminium, dan kun je ook kiezen uit gouden, zilveren of bronzen letters. Gaaf he? De freesletters van de overige materialen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wil je graag een andere kleur? Laat dit dan gerust weten via ons contactformulier of bij opmerkingen in het bestelproces, dan zorgen wij ervoor dat je de decoratieletters van WallCatcher in de juiste kleur ontvangt.

Maak jouw wand uniek door een hippe zin aan de wand te hangen. De WallCatcher decoratieletters zijn van Nederlands fabricaat en gemaakt op één van onze luxe materialen.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Multiplex (Hout)

Kleur

Brons, Goud, Wit, Zilver, Zwart