Abstract Horizon Stripes

Vanaf: 21,85

Ontdek onze meest betoverende wanddecoratie: de “Abstract Horizon Stripes” abstracte muurprint. Deze verbluffende kunstzinnige toevoeging belooft een unieke uitstraling te geven aan jouw ruimte met zijn betoverende mix van kleuren en vormen.

Wissen

De “Abstract Horizon Stripes” muurdecoratie is een kunstwerk op zich. Het fascinerende spel van kleuren en de intrigerende abstracte vormen zorgt voor een visueel spektakel dat naadloos past in diverse woonstijlen. Of je nu een modern, klassiek, of eclectisch interieur hebt, deze muurprint brengt een verfijnde en eigentijdse uitstraling naar voren.

Vervaardigd met hoogwaardige materialen en met aandacht voor detail, belooft deze muurdecoratie duurzaamheid en kwaliteit. Elk penseelstreek en kleurschakering is zorgvuldig ontworpen om een blijvende indruk achter te laten in jouw huis, en om de esthetiek van jouw ruimte te versterken.

Laat de abstracte muurprint het hart van jouw interieur vormen. Voeg deze betoverende decoratie vandaag nog toe aan jouw huis en laat jouw muren een verhaal vertellen dat de verbeelding prikkelt en bewondering opwekt bij elke gast.

De Abstract Horizon Stripes is op verschillende materialen te verkrijgen. Maak jouw muur uniek door deze geweldige afbeelding aan de wand te hangen. Onze muurdecoraties worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal gemaakt.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Bruin, Wit, Zwart

Thema

Kunstwerken