Abstract Fallen Stripes

Vanaf: 21,85

Ontdek onze prachtige wanddecoratie met zachte kleuren en een minimalistisch design, een subtiel kunstwerk dat rust en verfijning toevoegt aan jouw ruimte. Met een harmonieus palet van kalme tinten en eenvoudige, doch intrigerende vormen brengt deze decoratie een serene esthetiek in elke kamer.

Wissen

Abstract Fallen Stripes – Ontdek onze prachtige wanddecoratie met zachte kleuren en een minimalistisch design, een subtiel kunstwerk dat rust en verfijning toevoegt aan jouw ruimte. Met een harmonieus palet van kalme tinten en eenvoudige, doch intrigerende vormen brengt deze decoratie een serene esthetiek in elke kamer.

Deze wanddecoratie met minimalistisch design straalt een tijdloze elegantie uit. De subtiele mix van zachte kleuren en speelse lijnen past perfect bij diverse woonstijlen, van modern tot Scandinavisch, en voegt een vleugje rustige verfijning toe aan elke ruimte.

Met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft deze decoratie duurzaamheid en klasse. Elk element is zorgvuldig ontworpen om een verfijnde indruk achter te laten in jouw interieur, waardoor een vredige en toch uitgesproken sfeer wordt gecreëerd.

Laat deze wanddecoratie met zachte kleuren en minimalistisch design het centrale punt van jouw interieur zijn. Voeg dit subtiele kunstwerk vandaag nog toe aan jouw huis en creëer een sfeer die rust uitstraalt en bewondering oogst bij elke bezoeker.

De Abstract Fallen Stripes is op verschillende materialen te verkrijgen. Maak jouw muur uniek door deze geweldige afbeelding aan de wand te hangen. Onze muurdecoraties worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal gemaakt.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Bruin, Wit, Zwart

Thema

Kunstwerken