Onderzetter houder

19,95

Een trendy houder om je onderzetters te bewaren. Hou je tafel opgeruimd door de onderzetters in de houder te plaatsen, de onderzetter houder biedt ruimte voor maximaal vijftien onderzetters. De WallCatcher onderzetter houder is gemaakt van zwart metaal.

Een prachtige houder om je onderzetters te bewaren. Hou je tafel opgeruimd door de onderzetters in de houder te plaatsen, de houder biedt ruimte voor maximaal vijftien onderzetters. De WallCatcher onderzetter houder is gemaakt van zwart metaal en is elf centimeter breed.

Je houdt de salontafel netjes door de trendy onderzetters van WallCatcher te gebruiken. Hoe gaaf is het om je wanddecoratie te combineren met een set onderzetters als tafeldecoratie!

Cadeautip: geef je vader, moeder, vriend of vriendin een setje onderzetters met houder cadeau. Dit cadeau is geschikt voor iedere gelegenheid. Het maakt niet uit of je ze cadeau geeft voor een verjaardag, housewarming, Vaderdag, Moederdag, jubileum, huwelijk, Sinterklaas of kerst. De WallCatcher onderzetters met houder zullen altijd in de smaak vallen. Natuurlijk begrijpen wij ook dat je ze toch stiekem liever zelf houdt.

Wil je ook leuke onderzetters in de onderzetter houder dan heb je keuze uit drie thema’s, namelijk boho, dieren en kunst. De onderzetters zijn gemaakt van Forex of Dibond en hebben een doorsnede van 10 cm en zijn 3 mm dik.