City Map Madrid

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart Madrid. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de hoofdstad van Spanje en tevens één van de grootste steden van Europa aan de muur van je woning of op kantoor. Deze stijlvolle stadsplattegrond is ideaal voor wie op zoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren.

Wissen

City Map – stadskaart Madrid. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de hoofdstad van Spanje en tevens één van de grootste steden van Europa aan de muur van je woning of op kantoor. Madrid is de belangrijkste stad op het gebied van cultuur, economie en politiek. Zo staan in Madrid de meest belangrijke musea van het Iberisch schiereiland, zoals Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, het Archeologisch Museum en het Museo del Prado. De stad heeft het grootste Koninklijke paleis van Europa en op ongeveer 45 kilometer buiten Madrid ligt El Escorial. Dit is een super indrukwekkend bouwwerk. Madrid heeft verder prachtige straten en grote pleinen, maar ook rustige plekjes. Deze stijlvolle stadsplattegrond is ideaal voor wie op zoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps