Muurdecoratie dieren

Dieren zorgen vaak voor verrassende of spannende foto’s. Van wilde dieren in kleur en zwart wit, het zorgt voor een ware eyecatcher aan de muur. Onze muurdecoratie met dieren zijn in verschillende formaten en materialen te bestellen. De unieke werken die onze collectie te bieden heeft geven je muur en huis extra beleving en gezelligheid. Denk maar aan een brullende leeuw of een kleurrijke pauw die aan je muur hangt. Daar kun je toch een hele dag naar blijven kijken? Ontdek onderstaand onze collectie van wanddecoratie met dieren.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 88 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 88 resultaten wordt getoond

Assortiment wanddecoratie dieren

In ons assortiment vind je een collectie wanddecoratie met wilde dieren, maar ook vogels en insecten. Een afbeelding van een dier komt eigenlijk in iedere ruimte goed tot zijn recht. In de woonkamer is het een echte eyecatcher, maar ook in jouw master bedroom of in de kinderkamer kan een muurdecoratie met dier worden opgehangen. De kinderkamer kun je bijvoorbeeld een coole en mooie uitstraling geven met een afbeelding van een dier. De meeste kinderen zijn tenslotte helemaal enthousiast over dieren.

Muurdecoratie van dieren hebben wij in kleur en in zwart wit. De verschillende kleuren kunnen zorgen voor een echte blikvanger in combinatie met het interieur. Bij zwart wit wordt de aandacht getrokken naar het dier dat erop staat en worden details extra geaccentueerd, zoals bij onze giraffe in zwart wit. Het is volkomen een persoonlijke voorkeur wat jij vindt passen bij jouw interieur.

wanddecoratie dieren 2022 ovaal

Verschillende wandecoratie materialen

Wanneer je een passende wanddecoratie met dier hebt gevonden, dan heb je bij WallCatcher ook nog de keuze uit diverse materialen. De materialen die wij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen gecombineerd worden met de ophangsystemen die passen bij het soort materiaal dat je voorkeur heeft. Jouw muurdecoratie met dier komt pas echt tot leven in combinatie met mooi materiaal. De materialen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Acrylglas (ook wel Plexiglas genoemd)
  • Akoestisch paneel
  • Canvas
  • Dibond
  • Geborsteld Aluminium
  • Hout
  • Metaal
  • Poster
  • Textiel in Frame
  • Textielposter

De materialen zijn van een Nederlandse fabrikant. Ze worden met veel zorg en liefde geproduceerd. Als je het perfect passende materiaal voor jouw dier muurdecoratie hebt gevonden kies je vervolgens het juiste formaat dat je graag wilt bestellen en het soort ophangsysteem. Wanneer je helemaal tevreden bent over jouw gekozen en samengestelde muurdecoratie van dier kun jij je bestelling aan ons doorgeven. Wij doen vervolgens de rest!

muurdecoratie dieren kopen

Muurdecoratie van een dier kopen bij WallCatcher

Wil jij graag die ene muur in huis extra laten opvallen? Dan is een muurdecoratie met een dier een perfecte keuze. Dieren zijn een sprekende verschijning als wanddecoratie en zijn daarom ook erg geliefd om op te hangen in huis. In combinatie met een passend materiaal en ophangsysteem creëer jij van die ene muur in huis een echte eyecatcher.

Heb je een vraag over ons assortiment of de verschillende materialen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag verder!