Pixxi Giraffe

Vanaf: 21,85

Pixxi Giraffe – wanddecoratie kinderkamer. Een gave WallCatcher met een geometrische giraffe. Door de opbouw van de kleuren valt deze giraffe iedereen op! Officieel is deze gemaakt als kinderitem, maar hij kan ook super goed in andere vertrekken aan de muur van een huis of bedrijfspand.

Wissen

Pixxi Giraffe- wanddecoratie kinderkamer. Geometrische dieren zijn een echte eyecatcher in een kinderkamer, bovendien kun je ze in iedere ruimte ophangen. Maak kennis met onze Pixxi Giraffe, een nieuwe topper uit de collectie! De Pixxi Giraffe is ook perfect te combineren met de Pixxi Panda, de Pixxi Polar Bear, de Pixxi Tiger, de Pixxi Raccoon en de Pixxi Lion. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat je de WallCatcher eenvoudig combineert met andere accessoires in een kinderkamer.

Al onze wanddecoraties zijn van top kwaliteit voor de beste prijs. Stel je eigen WallCatcher samen, kies uit een van de vele materialen en bepaal de juiste afmetingen. Onze muurdecoraties worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal geproduceerd. Laat de kamer van jouw kind de hipste zijn!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180

Formaat

Staand

Kleur

Bruin, Wit

Thema

Kinderkamer