Zonnebloemen – Vincent van Gogh

Vanaf: 21,85

Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. De kleur geel mag niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de geeltinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Wissen

Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Eén van de bekendste schilderijen van Van Gogh zijn de ‘Zonnebloemen’. Voor Van Gogh hadden zonnebloemen een speciale betekenis. Hij vond dat ze dankbaarheid lieten zien.

De kleur geel mag niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de geeltinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Geel

Thema

Kunstwerken