Blog over passende wanddecoratie in jouw interieur
Wanddecoratie kleurenpalet

Trek de kleuren van de muurdecoratie door naar het interieur!

Het is echt van belang dat je jouw huis aankleed met wanddecoratie. Naast rust geeft het de ruimte een stuk meer kleur, warmte en dimensie. Als je nog geen voorkeur voor een bepaalde thema hebt, dan raden wij je aan goed naar de kleuren van je interieur te kijken. Het is super mooi om voor een visual te kiezen die binnen hetzelfde kleurenpallet past.

formaat

Het is belangrijk dat je het juiste formaat van je WallCatcher uitzoekt. Zorg ervoor dat je wanddecoratie niet te klein is anders is het niet in verhouding met de rest van het interieur. Over het algemeen zorg je bij het uitzoeken van het formaat ervoor dat je zowel aan de linker als rechterzijde van je wanddecoratie minimaal 30 centimeter vrij houdt. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt het te groot en mis je muurruimte.

tip

Tip: Weet je niet zeker of de WallCatcher die je in gedachte hebt de juiste maat heeft of twijfel je of de kleuren wel bij jouw interieur passen? Stuur een foto van jouw muur via deze link en wij visualiseren de door jouw gekozen WallCatchers op jouw muur!
Om thuis de juiste inschatting over de grote te maken kun je de wand af plakken met schilder tape in het gewenste formaat. Bepaal op deze manier welk formaat het beste bij jouw interieur past.

Muurdecoratie tape
Kunst aan de muur

Statement maken

Muurdecoratie gebruiken we vaak om een statement te maken. Omdat wanddecoratie erg smaakgevoelig is zie je in elk huis grote verschillen in soorten, kleuren, materialen en maten.

Een grote afbeelding met een print erop zorgt voor een groot statement, vaak wordt er uit een veilig gevoel een maatje kleiner gekozen. Uit ervaring weten wij dat een maat groter aan de muur meestal een stuk mooier is. Hierdoor zal jouw  ruimte nog groter ogen.

Om je een beter beeld te geven, laten we hieronder drie WallCatchers in gemiddelde formaten zien in verhouding tot een 3-zits bank.

Wanddecoratie afmetingen

Thinking out of the box!

Trend

In plaats van de muurdecoratie precies in het midden boven een tafel, bank of bed te hangen kun je de wanddecoratie ook eens uit het midden hangen, zo creëer je een speels effect.

Het is ook super gaaf om een gehele wand met een WallCatcher te beslaan. Houd de andere muren rustig en hang jouw WallCatcher in de spotlight.

In elk huis zie je een groot verschil in kleuren, materialen en maten, blijf bij jezelf om de juiste keuzes te maken. Elke keuze die je maakt is goed, het is van belang dat je wanddecoratie past bij jou als persoon.

Wanddecoratie Kolibries Ernst Haeckel
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 534 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com